Aktivitetshus

Aktivitetshuset og Børnehuset Hvidbjerg set fra sydvest
Hvidbjerg Aktivitetshus og tilhørende udearealer kaldet “Det Grønne Springbræt” skal samle flest mulig aktiviteter fra landsbyerne Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. Den tidligere sogneskole var placeret midt mellem landsbyerne, men med skolelukningen i 2014 blev vi tvunget til at gentænke strukturer og tiltag for at bevare sammenhængskraften. Vi har derfor fokus på at samle vores udendørs og indendørs aktiviteter på samme lokalitet ved børnehaven og vuggestuen. Her ønsker vi at skabe gode liv i mødet mellem flere generationer og interesser uanset årstid.
Vi bygger nyt driftsvenligt aktivitetshus og skaber spændende tilhørende udearealer. Udearealerne skal fungere som grønt springbræt både set i et livsforløb, men også i forhold til lokalområdets geografi. Livsforløb fordi vuggestuen og børnehaven bliver primære brugere i formiddagstimerne. De unger overtager efter skole og de ældre efter fyraften. Geografisk fordi stedet bliver formidlingsstation for grønne oplevelser i lokalområdet.
Det Grønne Springbræt

Læs indsamlingsfolderen fra marts 2021

I indsamlingsfolderen kan du læse mere om projekter, samt hvordan du indbetaler din private donation til projektet. Erhvervssponsorater indbetales på anden vis, og erhverv vil derfor blive kontaktet af arbejdsgruppen.

Klik for at læse folderen
Klik på billedet for at læse folderen

Link til indbetaling af lokale donationer

Klik på denne tekst for at komme til indbetalingssiden hos DGI