Stafet for livet 2021

Stafet for livet 2021

Så er det tid til årets stafet for livet, Skive. Det løber af staben lørdag d. 29. maj kl. 12 – søndag d. 30. maj kl. 12.00. Igen i år bliver stafetten afviklet virtuelt. Alle deltager har altså mulighed for selv at gå/løbe, hvor det er muligt. Det er bare vigtigt at i registrerer, hvor mange km i har tilbagelagt i løbet af de 24 timer. Så kan vi får meldt den korrekte distance til sponsorer, da det har betydning for indsamlingen til kræftens bekæmpelse.

Team Brøndum-Hvidbjerg-Rettrup har ”base” ved jagthytten i plantagen, hvor vi skyder stafetten i gang med en fælles gårunde på den 1400m lange rute. Som før skrevet er det ikke nødvendigt at gå/løbe/cykle (3km på cykel = 1 km gå/løb) på denne rute, men det er bare så hyggeligt, at vi som hold har en mulighed for at mødes og sludre om løst og fast imens. Løbende vil der blive sat kaffe, vand og andet godt på bordet i under taget i jagthytten.

Sørg gerne for selv at få tegnet private sponsorer til jeres hold.

I år bliver der afviklet diverse konkurrencer og indslag via stafettens facebookside.

Blandt andet bliver der om lørdagen kl. 14.00 åbnet op for en lille stafetdyst bestående af 5 discipliner. Kl. 16.00 bliver der afviklet bingo.

I er velkomne til mere informationer på Vikingebakken nr. 18 torsdag d. 20. maj, kl. 19.00, hvor jeg vil være vært for en kop kaffe og lidt godt til ganen i forbindelse med holdmøde.

Ved sidste ”normalt” afholdte stafet ved Skive Stadion optrådte Me&Maria med en meget flot og nærværende koncert til lysceremonien. I den forbindelse vil de gerne lave en video kun til Skives Strafet. Til det har de brug for nogle personlige indslag. Som skal sendes til dem direkte via mail (meandmariakontakt@gmail.com)

inden d. 20 maj. I kan se hvad det indebærer via linket her:

https://drive.google.com/file/d/1-x7wsiCJbW8w8cniz8LNK3cOWV8ZmQnX/view?usp=sharing

 

 I kan tilmelde Jer holdet via nedennævnte link:

https://www.stafetforlivet.dk/stafet/skive/tilmeldte-hold/hold/14478/deltag

Mvh.

Henrik Ørnstrand

Team Brøndum-Hvidbjerg-Rettrup