Adgang til skolen

Som det er blevet annonceret et par gange tidligere, er der installeret nyt elektronisk adgangskontrolsystem på skolen og nu er tidspunktet kommet, hvor det bliver taget officielt i brug.

Det er hensigten, at alle der må have behov for det, kan købe en ID-brik eller -kort, som giver dem mulighed for at komme ind.

Betingelserne og reglementet for brug af adgangen kan downloades nederst på denne side. Jeg kan bl.a. nævne, at man skal være medlem af borgerforeningen og at man skriver under på at reglementet overholdes, før man får udleveret et ID.

Er man interesseret i at arrangere eller deltage i aktiviteter på skolen, er man velkommen til at kontakte mig og få adgang. Et ID koster 50kr og forbliver ens ejendom. Udskriv og udfyld gerne erklæringen i to eksemplarer på forhånd.

Husk, at vi definerer aktiviteter bredt! Møder, Lan-party, indefodbold, kortspil, filmaften, legestue, foredrag - hvis bare det har lokal og almennyttig karakter er alle aktiviteter velkomne.

Bemærk også, at de nuværende låsecylindrer bliver udskiftet i den nærmeste fremtid. Derefter vil kun elektronisk adgang være muligt.

Jacob Rytter

Adresse: Holstebrovej 435