Her kan du fx lave et fuglebad, dit husnummer eller en skulptur i sten.

Kurset er et inspirationskursus for de øvede, men også helt uøvede er meget velkomne. Der kræves ingen forudgående kvalifikationer.

Medbring selv mark- eller strandsten (granitsten), vinkelsliber med diamantklinge, mukkert, mejsler og sikkerhedsudstyr. Øvrigt udstyr kan lånes på kurset. Specialværktøj til stenslibning kan bestilles på kurset.

Kursusweekender den 19.+20. august og igen 9.+10. september alle dage kl. 9 – 15. Kursussted: Lykkeholm Murerfirma, Brøndum Kirkevej 14, Hvidbjerg.

Kursets særlige tema er, Duo - to ting i samme sten- det kunne være en uglemor med sin unge..

Tilmeldingsfrist 10. august og maks. antal kursister er 12 - så skynd dig!

Kursusafgift: Nye kursister: 700 kr., øvede: 300 kr. – medlemmer får 100 kr. i rabat!

Kursusinstruktør: Steen Reinholdt, Vikingebakken 24, Hvidbjerg.

Bindende tilmelding til Steen Reinholdt, 97 53 31 72/61 30 06 72 eller via e-mail: Steen.reinholdt@hotmail.com